fbpx

Vibre Events

VIBRE EVENTS

Alege spațiul care ți se potrivește

EVENIMENTUL TĂU LA VIBRE

Vibre Events - Evenimente Fără Cusur și de Impact

Indiferent dacă organizezi o întâlnire de afaceri, un seminar sau un eveniment special, sala de conferințe a Hotelului Vibre oferă o locație ideală pentru discuții productive și reușite.

Designul său modern cu pereți eleganți din furnir de nuc este completat de ferestre mari care permit luminii naturale să inunde spațiul. Datorită configurației flexibile, poți creea o atmosferă primitoare, perfectă pentru diferite tipuri de evenimente.

Beneficiați de cea mai nouă tehnologie!

Sala de conferințe de la Hotelul Vibre este concepută pentru a putea găzdui până la 70 de persoane așezate sau până la 90 de persoane la evenimentele cu mese inalte de bar.

Spațiile noastre

Alegeți spațiul potrivit pentru eveniementul dumneavoastră

Conferințe
Camere

70 de persoane așezate

90 de persoane în picioare

C’est la Vie Rooftop

120 de persoane așezate

180 de persoane în picioare

+20 de persoane pe terasă

Leda Restaurant & Terasă

80 de persoane așezate

110 de persoane în picioare

+20 de persoane pe terasă

OPȚIUNI GASTRONOMICE

Întâlniri cu "The Dine Difference"

Suntem conștienți cu toții că un eveniment reușit trebuie să fie unul memorabil. Alegerea Hotelului Vibre poate oferi factorul distinctiv pentru a asigura succesul următorului dvs. eveniment.

Un aspect cheie al ‘The Dine Difference’ este ascultarea atentă a cerințelor dvs., permițându-ne să creăm un meniu personalizat, adaptat nevoilor dvs. Echipa noastră creativă de bucătari garantează idei inovatoare care vor face evenimentul dvs. viitor cu adevărat excepțional.

MENIURI

Meniuri Delicioase pentru Evenimentul Tău!

Petrecerile Prind Viață la Vibre

La Vibre, credem cu tărie că viața este o combinație armonioasă între muncă și distracție. De aceea, am creat un spațiu captivant în Cluj-Napoca, unde oamenii se întâlnesc pentru a savura cocktail-uri unice, preparate culinare atnet lucrate a asculta muzica bună și a celebra viața.

C'est la Vie

C’est la vie! Terasa noastră panoramică deschisă pe tot parcursul anului, este cadrul ideal pentru evenimente vibrante și pline de viață.

vibrehotel - hotel cluj

Restaurantul Leda

La parter, Restaurantul Leda, vă întâmpină cu o ambianță elegantă plină de farmec și naturalețe.

Restaurantele Vibre

Experiențe culinare deosebite într-un loc vibrant, de unde puteți savura și priveliștea asupra orașului Cluj-Napoca de pe terasa noastră panoramică.

Zona de relaxare

Zona de relaxare și fitness de la Vibre Hotel Cluj-Napoca este locul în care starea ta de bine este în centrul atenției.