fbpx

RESTAURANTELE NOASTRE

RESTAURANTELE NOASTRE

Două Experiențe sub același Acoperiș

Începe-ți ziua la Restaurantul Leda, unde te așteaptă o dimineață încântătoare. Apoi, urcă la C’est la Vie, restaurantul nostru a la carte de la ultimul etaj, unde poți savura o experiență culinară de înaltă clasă și te poți bucura de întâlniri vibrante si vederi panoramice asupra Clujului.

C’est la Vie - Rooftop Restaurant

Cést la Vie – un loc în care bucuria, aromele și prietenii se întâlnesc. Restaurantul este situat la etajul 6 al hotelului Vibre. Acesta dispune de o zonă de luat masa deschisă și o zonă privată, oferind priveliști panoramice asupra orașului Cluj-Napoca.

CÉST LA VIE - ROOFTOP RESTAURANT

Unde Pământul și Cerul se Unesc și Totul Prinde Viață

Bucurându-te de un prânz sau de o cină la C’est la Vie este ca și cum ai fi invitat în bucătăria unui adevărat bon vivant, unde devii parte din povestea din spatele preparatelor servite. Datorită conceptului de bucătărie deschisă, poți avea o conexiune directă cu bucătarii noștri pricepuți, care sunt întotdeauna deschiși la povești și te vor face să te simți ca acasă.

CU CE VĂ AȘTEPTĂM

O privire de ansamblu:

Bucură-te de o savuroasă călătorie printre arome care îți va transporta papilele gustative pe noi culmi, doar la C'est la Vie!

CEL MAI BUN ÎNCEPUT DE ZI

Restaurantul Leda

Bun venit la Restaurantul Leda, situat la parterul hotelului nostru. Pătrunde într-un spațiu frumos și primitor, unde pereții mari vitrați elimină barierele dintre interior și exterior, aducând natura mai aproape și creând o atmosferă extrem de plăcută. Bucură-te de beneficiile terasei noastre, unde poți savura cafeaua, te poți relaxa și începe ziua într-un mod fantastic. Deși Leda este locul perfect pentru micul dejun, restuarntul se poate transforma cu ușurință într-o locație versatilă pentru evenimente personale și corporative.

MENIU

Preparate calde și proaspete pentru micul dejun

La Restaurantul Leda, poți să te aștepți la un mic dejun sănătos și divers, demn de un hotel de 5 stele. Opțiuni calde și proaspete, pregătite cu grijă pentru a-ți începe ziua în forță. De la delicioasele produse de patiserie până la fructele proaspete, selecția noastră de mic dejun oferă câte ceva pentru gusturile fiecăruia.

ORGANIZEAZĂ UN EVENIMENT

Evenimente cu experiențe pline de savoare la Restaurantul Leda

Organizeză evenimente personale, aniversări, nunți restrânse, petreceri private sau întâlniri de afaceri la Restaurantul Leda Oferind un spațiu versatil și o experiență culinară de neuitat, echipa noastră atentă se asigură că vei avea parte de servicii premium și o ambianță primitoare pentru ocazia ta specială.

Vibre Events

Hotelul Vibre aduce la viață evenimente de neuitat, fie că este vorba de petrecerea dvs. sau de un eveniment corporativ formal.

Zona de relaxare

Zona de relaxare și fitness de la Vibre Hotel Cluj-Napoca este locul în care starea ta de bine este în centrul atenției.