fbpx

Ultima actualizare la 16-mai-2023
Data intrării în vigoare 16-mai-2023

 

Această politică de confidențialitate descrie politicile Hotelului Vibre,
CONSTANTIN BRÂNCUȘI STR 48, CLUJ-NAPOCA,
Cluj
400462,
Romania,
email: contact@vibrehotel.ro,
telefon: (0739) 225 522

privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru web ( https://vibrehotel.ro ).
(“Serviciul”). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu același lucru, vă rugăm să nu accesați sau utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment fără nicio notificare prealabilă și vom publica Politica de confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va intra în vigoare la 180 de zile de la momentul în care Politica revizuită este postată în Serviciu, iar accesul sau utilizarea în continuare a Serviciului după acest timp va constitui acceptarea Politicii de confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să faceți periodic
revizuiește această pagină.

Informațiile pe care le colectăm:

Vom colecta și prelucra următoarele informații personale despre dumneavoastră:

Nume

Email

Telefon

Profilul social media

Adresă

Informații de plată

Cum folosim informațiile dumneavoastră:

Vom utiliza informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră în următoarele scopuri:

 1. Marketing
 2. Creare cont
 3. Mărturii
 4. Colectarea feedback-ului clienților
 5. Procesarea plății
 6. Suport
 7. Publicitate orientată
 8. Gestionarea rezervăriilor
 9. Protecția Site-ului

Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vă vom folosi informațiile numai la primirea consimțământului dvs. și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordăm consimțământul, cu excepția cazului în care ni se cere să facem altfel de către lege.

Cum împărtășim informațiile dumneavoastră:

Nu vom transfera informațiile dvs. personale către niciun terț fără a solicita consimțământul dvs., cu excepția unor circumstanțe limitate, după cum este descris mai jos:

 1. Serviciu publicitar
 2. Agenții de Marketing
 3. Analytics
 4. Colectarea și procesarea datelor

Solicităm acestor terți să utilizeze informațiile personale pe care le transferăm numai în scopul pentru care au fost transferate și să nu le păstreze mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea scopului menționat.

De asemenea, putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale pentru următoarele: (1) pentru a respecta legea, regulamentul, ordinul judecătoresc sau alte proceduri legale aplicabile; (2) pentru a vă pune în aplicare acordurile cu noi, inclusiv această Politică de confidențialitate; sau (3) pentru a răspunde la pretențiile conform cărora utilizarea Serviciului încalcă drepturile terților. Dacă Serviciul sau compania noastră este fuzionată sau achiziționată cu o altă companie, informațiile dvs. vor fi unul dintre activele care sunt transferate noului proprietar.

Păstrarea informațiilor dumneavoastră:

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale la noi timp de 90 de zile până la 2 ani după ce utilizatorii își închide conturile sau pentru cât
atâta timp cât avem nevoie de el pentru a îndeplini scopurile pentru care a fost colectat, așa cum este detaliat în această Politică de confidențialitate. S-ar putea să fie nevoie să păstrăm anumite
informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi păstrarea evidenței/raportarea în conformitate cu legea aplicabilă sau din alte motive legitime
precum aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei etc. Informații anonime reziduale și informații agregate, niciuna dintre acestea
vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

Drepturile dumneavoastră:

În funcție de legea care se aplică, este posibil să aveți dreptul de a accesa și rectifica sau șterge datele dvs. personale sau de a primi o copie a datelor dvs. personale, de a restricționa sau de a vă opune procesării active a datelor dvs., cereți-ne să vă împărtășim (portăm) datele personale. informații către o altă entitate, să retrageți orice consimțământ pe care ni l-ați furnizat pentru a vă prelucra datele, dreptul de a depune o plângere la o autoritate statutară și orice alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți scrie la contact@vibrehotel.ro.
Vom răspunde solicitării dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.

Puteți renunța la comunicările de marketing direct sau la profilarea pe care o efectuăm în scopuri de marketing, scriindu-ne la adresa
contact@vibrehotel.ro.

Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să procesăm informațiile personale necesare sau să ne retrageți consimțământul pentru a le procesa în scopurile cerute, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost căutate informațiile dumneavoastră.

Cookies Etc.

Pentru a afla mai multe despre cum le folosim și despre alegerile dvs. în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultațiPolitica de Cookies.

Securitate:

Securitatea informațiilor dumneavoastră este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau modificarea neautorizată a informațiilor dumneavoastră sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricărei informații pe care ni le transmiteți și o faceți pe propriul risc.

Link-uri terță parte și utilizarea informațiilor dvs.:

Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate de noi. Această Politică de confidențialitate nu abordează politica de confidențialitate și alte practici ale oricărei terțe părți, inclusiv oricărei terțe părți care operează orice site web sau serviciu care poate fi accesibil printr-un link de pe Serviciu. Vă sfătuim insistent să revizuiți politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem control asupra și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri sau servicii terțe.

Reclamații / Responsabil cu protecția datelor:

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. disponibile la noi, puteți trimite un e-mail la: contact@vibrehotel.ro.
We will address your concerns in accordance with applicable law.