fbpx
Camerele noastre

Descoperă Camerele și Apartamentele Noastre

Indiferent dacă ești în Cluj-Napoca pentru afaceri sau doar dorești să te relaxezi, camerele noastre, amenajate cu grijă pentru fiecare detaliu și completate de facilități de top, oferă atmosfera perfectă pentru a te bucura de un stil de viață vibrant pe parcursul zilei, asigurându-ți în același timp o noapte liniștită și revigorantă.

În camerele noastre spațioase Deluxe Queen, peretele vitrat inundă spațiul cu lumină, covorul dens îți conferă o senzație de confort suprem, iar cu iluminatul personalizabil poți crea atmosfera ideală pentru orice ocazie.

Facilități:

Camera noastră spațioasă Deluxe Double este dotată cu un pat încântător de dimensiuni king-size sau opțiunea de două paturi twin și reprezintă combinația perfectă între eleganță și confort.

Facilități:

Camera noastră Premium, oferă un spațiu generos și accente rafinate, precum canapeaua din catifea, saltele de înaltă calitate și lenjerie excepțională, asigurând un somn odihnitor și revigorant.

Facilități:

Camera Executive este o cameră de dimensiuni foarte generoase, oferind toate facilitățile de ultimă generație ale camerelor Smart de la Vibre Hotel, împreună cu un balcon privat și o canapea din catifea moale pentru relaxare și destindere absolută.

Facilități:

Bucură-te de avantajele Junior Suite, cu zone distincte pentru relaxare și dormit. Această aranjare oferă intimitate, flexibilitate și o senzație de spațiu, asigurând o ședere confortabilă și relaxantă.

Facilități:

Experimentează tehnologia și designul modern în Premium Suite. Bucură-te de spațiul suplimentar oferit de un living separat, unde poți urmări emisiunile TV favorite pe canapeaua confortabila.

Facilități:

Acest apartament cu vedere panoramică asupra Clujului este cadru ideal pentru o ședere memorabilă. Dispune de o terasă generoasă pentru a te bucura de priveliștea orașului, savurând un pahar de șampanie.

Facilități:

Descoperă pura relaxare în Oasis Suite. O cadă mare de compozit, amplasată în mijlocul camerei, te invită să te bucuri de o experiență de tip spa. Separarea zonelor de living de cea de dormit îți oferă tot confortul și spațiul generos de care ai nevoie.

Facilități:

Eleganța desăvârșită te întâmpină în apartamentul nostru Grand Executive. Cu o zonă spațioasă separată pentru dining și living, aceasta poate servi ca spațiu ideal pentru întâlniri restrânse de afaceri.

Facilități: