fbpx

Panoramic View Suite

Pat matrimonial | 39 mp

Descoperiți Panoramic View Suite, unde confortul supermeste completat de o terasa cu vedere panoramica. Amplasată la nivelele superioare ale clădirii, camera oferă o priveliște panoramică care vă va uimi. Ieșind pe terasa generoasă, veți fi transportat într-un loc de liniște, unde vă puteți bucura de un pahar de șampanie admirând panorama orașului Cluj-Napoca. În interiorul camerei veți găsi o oază de confort și lux, îmbinată cu tehnologii de ultimă generație, oferindu-vă un mediu impecabil și personalizat, asigurând confort și maxim pe durata șederii dumneavoastră.

Highlights:

Facilitățile includ:

Produse de lux pentru baie Molton Brown

Dus cu funcție de ploaie

Papuci și halat de baie plușate

Smart TV de 55-65 inch și Chromecast

Espressor

Camerele noastre

Descoperă celelalte opțiuni de camere

Indiferent dacă ești în Cluj-Napoca pentru afaceri sau doar dorești să te relaxezi, camerele noastre, amenajate cu grijă pentru fiecare detaliu și completate de facilități de top, oferă atmosfera perfectă pentru a te bucura de un stil de viață vibrant pe parcursul zilei, asigurându-ți în același timp o noapte liniștită și revigorantă.

Camera noastră Premium, oferă un spațiu generos și accente rafinate, precum canapeaua din catifea, saltele de înaltă calitate și lenjerie excepțională, asigurând un somn odihnitor și revigorant.

Facilități:

Camera Executive este o cameră de dimensiuni foarte generoase, oferind toate facilitățile de ultimă generație ale camerelor Smart de la Vibre Hotel, împreună cu un balcon privat și o canapea din catifea moale pentru relaxare și destindere absolută.

Facilități: