fbpx

Camera Premium

Pat matrimonial | 45 mp

Bun venit în Camera Premium a hotelului nostru, unde luxul și confortul se îmbină armonios pentru a crea o experiență de neuitat. În zona separată de living, o canapea din catifea moale oferă locul perfect pentru relaxare. Pereții vitrați îți oferă priveliști panoramice și permit luminii naturale să inunde camera. Dotată cu tehnologie de ultimă generație, camera asigură tot confortul de care ai nevoie.

Highlights:

Facilitățile includ:

Produse de lux pentru baie Molton Brown

Dus cu funcție de ploaie

Papuci și halat de baie plușate

Smart TV de 55-65 inch și Chromecast

Espressor

Camerele noastre

Descoperă celelalte opțiuni de camere

Indiferent dacă ești în Cluj-Napoca pentru afaceri sau doar dorești să te relaxezi, camerele noastre, amenajate cu grijă pentru fiecare detaliu și completate de facilități de top, oferă atmosfera perfectă pentru a te bucura de un stil de viață vibrant pe parcursul zilei, asigurându-ți în același timp o noapte liniștită și revigorantă.

Camera Executive este o cameră de dimensiuni foarte generoase, oferind toate facilitățile de ultimă generație ale camerelor Smart de la Vibre Hotel, împreună cu un balcon privat și o canapea din catifea moale pentru relaxare și destindere absolută.

Facilități:

Descoperă pura relaxare în Oasis Suite. O cadă mare de compozit, amplasată în mijlocul camerei, te invită să te bucuri de o experiență de tip spa. Separarea zonelor de living de cea de dormit îți oferă tot confortul și spațiul generos de care ai nevoie.

Facilități: