fbpx

Zonă pentru Relaxare și Fitness

Relaxare și Fitness

Relaxează-te și fii în formă!
Descoperă echilibrul perfect la Vibre Hotel

Bun venit în zona de relaxare și fitness de la Vibre Hotel, unde starea ta de bine este în centrul atenției. Amplasată la primul etaj al hotelului, acest spațiu oferă un loc liniștit pentru oaspeții care doresc să se relaxeze și să rămână în formă.

Liniște într-un design contemporan

Pe măsură ce pășești în spațiu, vei observa imediat designul elegant și modern, care creează o atmosferă liniștitoare și sofisticată. Combinarea accentelor de lemn, oglinzilor și ferestrelor mari din podea până în tavan încurajează lumina naturală să pătrundă, oferind o atmosferă proaspătă și primitoare.

Zona de Fitness

Pentru cei care doresc sa facă un antrenament revigorant pentru a începe ziua plini de energie, czona de fitness vă așteaptă.

Este echipată cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă lucra mușchii. Veți găsi biciclete, benzi de alergat și greutăți, oferindu-vă opțiuni diverse pentru o sesiune de cardio sau un antrenament de forță.

Jacuzzi

După o zi lungă de muncă sau explorarea orașului, atracția jacuzzi-ului devine irezistibilă. Faceți o baie în apa caldă, lăsând jeturile relaxante să vă dizolve stresul și tensiunea. Jacuzzi-ul oferă o oază perfectă, permițându-vă să vă destindeți și să vă reîncărcați.

Saună

Lângă jacuzzi, veți descoperi o saună spațioasă, o oază de liniște. Intră și simte cum căldura blândă îți învăluie corpul ameliorând tensiunea musculară și promovând relaxarea. Sauna oferă o experiență revitalizantă, stimulând circulația și detoxifierea, lăsându-vă să vă simțiți rejuvenat.

Restaurantele Vibre

Experiențe culinare deosebite într-un loc vibrant, de unde puteți savura și priveliștea asupra orașului Cluj-Napoca de pe terasa noastră panoramică.

Vibre Events

Hotelul Vibre aduce la viață evenimente de neuitat, fie că este vorba de petrecerea dvs. sau de un eveniment corporativ formal.