fbpx

Vibrant luxury

in the heart of Cluj-Napoca

SMART LUXURY

O nouă perspectivă a Luxului: Design modern și Tehnologii de vârf

Hotelul Vibre oferă o combinație unică de design, lux și tehnologie de ultimă oră, oferind oaspeților o experiență sofisticată și modernă. Hotelul este conceput pentru a atrage călătorii care apreciază inovația și designul modern.

Camerele noastre

Somnul odihnitor, cheia pentru un stil de viață vibrant.

Experimentați relaxarea supremă în camerele noastre luxoase, special gândite pentru a vă reîncărca și odihni deplin. Camerele liniștite și elegante oferă dotări premium și aparatură high-tech pentru relaxarea și confortul dumneavoastră suprem. Am dat start la rezervări. Contactați-ne pentru o ofertă personalizată.

Motto-ul meu a fost întotdeauna "calitatea mai presus de toate". Cred că fiecare preparat ar trebui să fie o reflecție a celor mai bune ingrediente și a atenției acordate fiecărui detaliu.

- Chef Florin Revesz

CÉST LA VIE - ROOFTOP RESTAURANT

Unde Pământul și Cerul se Unesc și Totul Prinde Viață

Cést la vie – un loc în care bucuria, aromele și prietenii se întâlnesc. Odată ajuns pe terasa de la etajul 6 a hotelului, la C’est la Vie, te intampina orizontul și totul prinde viață. Este un spațiu în care se creează amintiri, iar bucuria simțurilor prinde viață cu fiecare clipă petrecuta aici, cu fiecare înghițitură savurata.

Descoperă Activitățile și Atractiile Orașului.

Indiferent dacă vizitezi Cluj-Napoca pentru afaceri, pentru evenimente culturale, pentru aventuri în aer liber sau pentru o evadare liniștită din cotidian, orașul are ceva de oferit fiecărui turist.

Bucură-te de o plimbare prin centrul istoric, savurează bucătăria locală, participă la evenimente și conferințe sau explorează frumoasele împrejurimi ale Clujului cu sate liniștite și natura fermecătoare, extrem de potrivite pentru drumeții și ciclism. Cu festivaluri apreciate la nivel mondial și evenimente ce au loc pe tot parcursul anului, Cluj-Napoca este o destinație ce nu trebuie ratată.

MONUMENTE ISTORICE

PARCURI ȘI GRĂDINI

O VARIETATE DE MUZEE