fbpx

Camera Executive

Pat matrimonial | 34 mp

În Camera Executive, luxul și confortul se îmbină armonios pentru a crea o experiență de neuitat. Unul dintre beneficiile acestei camere este balconul privat, de unde te poți bucura de priveliști minunate ale peisajului urban din jur. Pentru a completa experiența relaxantă, am pregătit o canapea din catifea moale, unde te poți destinde în timp ce urmărești televizorul sau admiri priveliștile panoramice prin ferestrele generoase.

Highlights:

Facilitățile includ:

Produse de lux pentru baie Molton Brown

Dus cu funcție de ploaie

Papuci și halat de baie plușate

Smart TV de 55-65 inch și Chromecast

Espressor

Camerele noastre

Descoperă celelalte opțiuni de camere

Indiferent dacă ești în Cluj-Napoca pentru afaceri sau doar dorești să te relaxezi, camerele noastre, amenajate cu grijă pentru fiecare detaliu și completate de facilități de top, oferă atmosfera perfectă pentru a te bucura de un stil de viață vibrant pe parcursul zilei, asigurându-ți în același timp o noapte liniștită și revigorantă.

Camera noastră Premium, oferă un spațiu generos și accente rafinate, precum canapeaua din catifea, saltele de înaltă calitate și lenjerie excepțională, asigurând un somn odihnitor și revigorant.

Facilități:

Camera noastră spațioasă Deluxe Double este dotată cu un pat încântător de dimensiuni king-size sau opțiunea de două paturi twin și reprezintă combinația perfectă între eleganță și confort.

Facilități: