fbpx

Camera Deluxe Queen

Pat matrimonial | 22 mp

Bun venit în Camera Queen Deluxe, o oază a confortului și stilului, creată pentru a vă oferi o experiență luxoasă pe durata șederii dumneavoastră. Odată ce pășiți în cameră, veți observa imediat spațiul generos care vă înconjoară, creând o atmosferă primitoare și deschisă. Punctul focal al acestei camere este patul de dimensiuni generoase , Queen size, cu lenjerii de calitate superioară și perne pufoase, care ganrantează un somn odihnitor. Peretele vitrat oferă o priveliște captivantă a peisajului din jur.

Highlights:

Facilitățile includ:

Produse de lux pentru baie Molton Brown

Baie cu placaje din marmură

Dus cu funcție de ploaie

Papuci și halat de baie plușate

Smart TV de 55-65 inch și Chromecast

Espressor

Sistem de control integrat accesat prin aplicație sau panou de control

Camerele noastre

Descoperă celelalte opțiuni de camere

Indiferent dacă ești în Cluj-Napoca pentru afaceri sau doar dorești să te relaxezi, camerele noastre, amenajate cu grijă pentru fiecare detaliu și completate de facilități de top, oferă atmosfera perfectă pentru a te bucura de un stil de viață vibrant pe parcursul zilei, asigurându-ți în același timp o noapte liniștită și revigorantă.

Camera noastră Premium, oferă un spațiu generos și accente rafinate, precum canapeaua din catifea, saltele de înaltă calitate și lenjerie excepțională, asigurând un somn odihnitor și revigorant.

Facilități:

Camera Executive este o cameră de dimensiuni foarte generoase, oferind toate facilitățile de ultimă generație ale camerelor Smart de la Vibre Hotel, împreună cu un balcon privat și o canapea din catifea moale pentru relaxare și destindere absolută.

Facilități: