fbpx

Junior Suite

Pat matrimonial | 36 mp

Descoperă confortul de neegalt în Junior Suite Odată ce intri în aceasta camera, vei fi întâmpinat de un living elegant, decorat cu accente rafinate. Când intri în apartament, vei fi întâmpinat de o cameră de zi cu gust, împodobită cu accente de mobilier elegant. Livingul este echipat cu un televizor smart de ultimă generație, oferind o gamă variată de opțiuni de divertisment. Zona de dormit dispune de o saltea luxoasă cu fibre naturale pentru reglarea temperaturii, asigurându-ți un somn odihnitor și revigorant.

Highlights:

Facilitățile includ:

Produse de lux pentru baie Molton Brown

Dus cu funcție de ploaie

Papuci și halat de baie plușate

Smart TV de 55-65 inch și Chromecast

Espressor

Camerele noastre

Descoperă celelalte opțiuni de camere

Indiferent dacă ești în Cluj-Napoca pentru afaceri sau doar dorești să te relaxezi, camerele noastre, amenajate cu grijă pentru fiecare detaliu și completate de facilități de top, oferă atmosfera perfectă pentru a te bucura de un stil de viață vibrant pe parcursul zilei, asigurându-ți în același timp o noapte liniștită și revigorantă.

Camera noastră Premium, oferă un spațiu generos și accente rafinate, precum canapeaua din catifea, saltele de înaltă calitate și lenjerie excepțională, asigurând un somn odihnitor și revigorant.

Facilități:

Camera Executive este o cameră de dimensiuni foarte generoase, oferind toate facilitățile de ultimă generație ale camerelor Smart de la Vibre Hotel, împreună cu un balcon privat și o canapea din catifea moale pentru relaxare și destindere absolută.

Facilități: