fbpx

Premium Suite

Pat matrimonial | 45 mp

Premium Suite – un refugiu luxos unde fiecare detaliu este conceput cu grijă La intrare vei fi întâmpinat de un spațiu generos oferit de livingul separat, atent si elegant decorat, cu pereți din lemn de nuc și o paleta de culori armonioasă. Patul cu saltea de cea mai buna calitate vă asigură un somn odihnitor și regenerant, iar dotările sofisticate, precum aerul condiționat ultra-silențios și tehnologia de ultimă oră, vă permit să vă bucurați de un mediu confortabil și plăcut pe tot parcursul șederii.

Highlights:

Facilitățile includ:

Produse de lux pentru baie Molton Brown

Dus cu funcție de ploaie

Papuci și halat de baie plușate

Smart TV de 55-65 inch și Chromecast

Espressor

Camerele noastre

Descoperă celelalte opțiuni de camere

Indiferent dacă ești în Cluj-Napoca pentru afaceri sau doar dorești să te relaxezi, camerele noastre, amenajate cu grijă pentru fiecare detaliu și completate de facilități de top, oferă atmosfera perfectă pentru a te bucura de un stil de viață vibrant pe parcursul zilei, asigurându-ți în același timp o noapte liniștită și revigorantă.

Camera noastră Premium, oferă un spațiu generos și accente rafinate, precum canapeaua din catifea, saltele de înaltă calitate și lenjerie excepțională, asigurând un somn odihnitor și revigorant.

Facilități:

Camera Executive este o cameră de dimensiuni foarte generoase, oferind toate facilitățile de ultimă generație ale camerelor Smart de la Vibre Hotel, împreună cu un balcon privat și o canapea din catifea moale pentru relaxare și destindere absolută.

Facilități: