fbpx

Grand Executive Suite

Pat matrimonial | 58 mp

Grand Executive Suite un apartament spațios, cu o zonă complet separată pentru living, foarte potrivită pentru întâlniri de afaceri. Bucură-te de tehnologiile noastre de ultimă generație: draperiile automate, care îți permit să controlezi cu ușurință cantitatea de lumină naturală care intră în cameră, control complet asupra temperaturii, iluminatului și televizorului, toate accesibile în mod convenabil prin intermediul aplicației sau panoului de control. Acest apartament este ideal și atunci când călătorești cu familia, deoarece oferă suficient spațiu pentru a vă bucura împreună de o ședere confortabilă și relaxantă.

Highlights:

Facilitățile includ:

Produse de lux pentru baie Molton Brown

Dus cu funcție de ploaie

Papuci și halat de baie plușate

Smart TV de 55-65 inch și Chromecast

Espressor

Camerele noastre

Descoperă celelalte opțiuni de camere

Indiferent dacă ești în Cluj-Napoca pentru afaceri sau doar dorești să te relaxezi, camerele noastre, amenajate cu grijă pentru fiecare detaliu și completate de facilități de top, oferă atmosfera perfectă pentru a te bucura de un stil de viață vibrant pe parcursul zilei, asigurându-ți în același timp o noapte liniștită și revigorantă.

Camera noastră Premium, oferă un spațiu generos și accente rafinate, precum canapeaua din catifea, saltele de înaltă calitate și lenjerie excepțională, asigurând un somn odihnitor și revigorant.

Facilități:

Camera Executive este o cameră de dimensiuni foarte generoase, oferind toate facilitățile de ultimă generație ale camerelor Smart de la Vibre Hotel, împreună cu un balcon privat și o canapea din catifea moale pentru relaxare și destindere absolută.

Facilități: