fbpx

Camera Deluxe Double

Pat matrimonial sau pat dublu | 35 mp

Rafinamentul desăvârșit te întâmpină în camera Double Deluxe. Afundă-te în patul de dimensiuni foarte generoase (King Size), cu o saltea specială, stratificată cu fibre naturale pentru reglarea temperaturii, conceputa pentru ca tu să te bucuri de un somn liniștit. Camerele noastre Smart sunt echipate cu tehnologie de ultimă generație. Cu control complet asupra temperaturii, iluminatului și televizorului prin intermediul aplicației noastre intuitive sau panoului de control, totul este la îndemâna ta, inclusiv draperiile automate cu ajutorul cărora reglezi ușor cantitatea de lumna care pătrunde in cameră. De la mobilierul atent selectat până la decorul contemporan, aici te așteaptă o atmosferă plină de eleganță și rafinament.

Highlights:

Facilitățile includ:

Produse de lux pentru baie Molton Brown

Dus cu funcție de ploaie

Papuci și halat de baie plușate

Smart TV de 55-65 inch și Chromecast

Espressor

Camerele noastre

Descoperă celelalte opțiuni de camere

Indiferent dacă ești în Cluj-Napoca pentru afaceri sau doar dorești să te relaxezi, camerele noastre, amenajate cu grijă pentru fiecare detaliu și completate de facilități de top, oferă atmosfera perfectă pentru a te bucura de un stil de viață vibrant pe parcursul zilei, asigurându-ți în același timp o noapte liniștită și revigorantă.

Camera noastră Premium, oferă un spațiu generos și accente rafinate, precum canapeaua din catifea, saltele de înaltă calitate și lenjerie excepțională, asigurând un somn odihnitor și revigorant.

Facilități:

Camera Executive este o cameră de dimensiuni foarte generoase, oferind toate facilitățile de ultimă generație ale camerelor Smart de la Vibre Hotel, împreună cu un balcon privat și o canapea din catifea moale pentru relaxare și destindere absolută.

Facilități: