fbpx

Oasis Suite

Pat matrimonial | 43 mp

Bun venit în Oasis Suite, un spațiu generos conceput pentru a induce relaxarea. Cada individuală din cameră creează imediat o atmosferă liniștitoare, invitându-te să te bucuri de o baie revigorantă. Cu controlul deplin al iluminatului și al televizorului prin intermediul aplicației sau panoului de control, poți crea cu ușurință o ambianță personalizată pentru orice moment al zilei, asigurându-ți o experiență autentică și liniștită.

Highlights:

Facilitățile includ:

Produse de lux pentru baie Molton Brown

Dus cu funcție de ploaie

Papuci și halat de baie plușate

Smart TV de 55-65 inch și Chromecast

Espressor

Camerele noastre

Descoperă celelalte opțiuni de camere

Indiferent dacă ești în Cluj-Napoca pentru afaceri sau doar dorești să te relaxezi, camerele noastre, amenajate cu grijă pentru fiecare detaliu și completate de facilități de top, oferă atmosfera perfectă pentru a te bucura de un stil de viață vibrant pe parcursul zilei, asigurându-ți în același timp o noapte liniștită și revigorantă.

Camera noastră Premium, oferă un spațiu generos și accente rafinate, precum canapeaua din catifea, saltele de înaltă calitate și lenjerie excepțională, asigurând un somn odihnitor și revigorant.

Facilități:

Camera Executive este o cameră de dimensiuni foarte generoase, oferind toate facilitățile de ultimă generație ale camerelor Smart de la Vibre Hotel, împreună cu un balcon privat și o canapea din catifea moale pentru relaxare și destindere absolută.

Facilități: